VOETVERZORGING.

 

Als gespecialiseerde voetverzorgster neemt Esthetiek Mollitia, graag uw voeten onder handen. Wij laten uw voeten opnieuw stralen. Kent u dat gevoel na een zware werkdag, die pijnlijke vermoeide voeten? Of u voelt kwelling in uw schoenen na een nachtje stappen? Onze voeten krijgen heel wat te verduren, doch zijn ze er elke dag om ons door het leven te begeleiden. 

Pijnlijke voeten zijn voor vele mensen een probleem. Hebt u er ook last van? Neem dan contact met een professional in voetverzorging. Mollitia biedt u zowel preventieve - en esthetische pedicure als medische pedicure. Maak meteen uw afspraak!
 

PEDICURE.

NAGEL-en EELTVERZORING.

 

De Energy behandeling met Monu-producten is geschikt voor alle leeftijden.

Een verzachtende en deugddoende verzorging aanpasbaar aan elk huidtype.

De producten bevatten de puurste essentiële oliën die zorgvuldig werden geselecteerd om de huid

opnieuw in balans te brengen en haar jeugdige uitstraling te behouden.

De behandeling duurt 1u15 .

NAGEL-en EELTVERZORING.

 

Om voetproblemen te voorkomen is er de preventieve behandeling. Deze behandeling bestaat uit het knippen van de teennagels, eelt verwijderen en eventueel likdoorns verwijderen. Esthetiek Mollitia helpt u bij al deze zaken!

SPA PEDICURE.
 

 Hebt u regelmatig last van vermoeide of pijnlijke voeten (door reuma, artrose, slechte doorbloeding).
Dan zal een Spa pedicure voor u een aangename verzorging zijn. De voeten worden zachter en gladder, en voelen nadien soepel aan.

Een spa-pedicure is een cosmetische voetverzorging. Een behandeling zorgt voor een verjongend, vernieuwend en verfrissend gevoel. Het maakt uw voeten zachter en gladder, het heeft een zeer ontspannende werking en uw voeten voelen soepel en jong aan.

LAKKEN OF GELISH OP TENEN.

 

Iedereen heeft graag mooi verzorgde nagels, maar met nagellak die het na enkele dagen al laat afweten voelt het alsof je bezig blijft. Doe daarom beroep op Esthetiek Mollitia die u ontvangt voor een volwaardige behandeling dankzij de Gelish nagellak. Gelish is een volledige geurlose en onschadelijke nagellak waarmee u , ongekende resultaten krijgt. Tot 3 weken lang blijven de leuke kleurtjes van gelish zitten, ook in de douche en tijdens de afwas. Daarom zijn ze geschikt voor iedereen, wat u beroep ook is.