GELAATSVERZORGING

 

De gelaatsverzorgingen zijn echte Wellness-verzorgingen, pure relaxatie!

Het is wetenschappelijk bewezen: een vrouw die voldoende aandacht besteedt aan een goede huidverzorging thuis en die om de 6 weken een intensievere professionele verzorging ondergaat (vanaf ongeveer 35 jaar), onderscheidt zich al heel snel van de andere vrouwen!

Vandaar dus het grote belang om preventief te handelen en met onze huid bezig te zijn.

Het is aan te raden om uw salonbehandeling te ondersteunen met de bijhorende thuisverzorgingsproducten,

dit om het effect van uw verzorging te optimaliseren. Wij informeren u graag met het juiste advies.

DR. MEd. Christine SCHRAMMEK

GREEN PEEL SCHRAMMEK.


De Green Peel kruidenpeeling (kuur) is een medisch ontwikkelde en wereldwijd toegepaste biologische methode voor de huid terug op punt te zetten. De GREEN PEEL® herbal peeling kan zonder schadelijke bijwerkingen vaker herhaald worden.

 

Ook afzonderlijke lichaamsdelen zoals de rug, buik, bovenarmen en dijen kunnen behandeld worden.Een bijzonder voordeel van deze methode bestaat erin dat de behandelingsresultaten en huidverjonging snel zichtbaar zijn.

 

Reeds vijf dagen na de peelingbehandeling is het huidbeeld duidelijk verbeterd.

De GREEN PEEL® herbal peeling is de enige kruidenpeelingmethode met een gebruiks- en ervaringsperiode van meer dan 50 jaar, wat het begrip "langdurige ervaring" rechtvaardigt.

 

De GREEN PEEL® herbal peeling is een zeer belangrijke behandeling, die door bijkomende methodes zoals de manuele lymfedrainage, voorbereidende cosmetica, zinvolle thuisverzorging, voeding en dokterstherapie of advisering ondersteund wordt.

 

Verschillende types behandelingen : 

Green Peel Fresh Up:

(Zachte Green Peel behandeling voor pre-aging effect, bij elasticiteitsverlies, voor een frisse uitstraling, vitaliseert de cellen)

Ideaal in kuurvorm: 4 behandelingen gespreid over 1 maand.
 

Green Peel Energy, inclusief 1 doos ampullen:

Geeft de huid een energieboost, die onmiddellijk merkbaar is. Het is een gerichte, intensieve behandeling voor de huid in nood aan regeneratie. De activatie van de bloedcirculatie en het metabolisme resulteert in een natuurlijke huidverbetering.

Uiterst doeltreffend bij beschadigde huid,litekens,striemen en hyperpigmentatie.

Ideaal in kuurvorm 4x
 

Green Peel Classic, inclusief 1 nabehandeling en 1 doos ampullen:

 
 
NAGEL-en EELTVERZORING.

 

Om voetproblemen te voorkomen is er de preventieve behandeling. Deze behandeling bestaat uit het knippen van de teennagels, eelt verwijderen en eventueel likdoorns verwijderen. Esthetiek Mollitia helpt u bij al deze zaken!

DEYNIQUE.

 

Het koud geperste pure Aloë Vera plantensap is dirigent van het synergie-orkest. Dit multi-talent regelt niet alleen de vochthuishouding. De meer dan 200 verschillende bio-bestanddelen uit de Aloë Vera-plant activeren de huidcellen, verhogen het weerstandsvermogen tegen agressieve invloeden van het milieu, helpen de repairmechanismen.

Let op : Aloë Vera Skin Gel verhoogt de opnamecapaciteit en zodoende de werking van de daarna gebruikte verzorgingsproducten. Zo wordt de basis voor een jeugdig uiterlijk en een gezonde huid gecreëerd.


SCM Release massage

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. Verstopte lymfevaten tekenen kringen rond de ogen en vaak zijn de energiebanen geblokkeerd.

 

 

ZUURSTOFBEHANDELING

De Zuurstofbehandeling is een nieuwe topbehandeling in mijn instituut qua anti-aging!

Hoe minder zuurstof de afzonderlijke huidcellen krijgen, hoe sneller de huid veroudert.

Geniet van de buitengewone combinatie van een zachte exfoliant en een intensieve bindweefselmassage. Voordat de zachte dermabrasie-gels je gezicht exfoliëren, rollen de intensieve SCM massagerollers door de gespannen gezichtsspieren. Op deze wijze worden geblokkeerde en verharde delen los gemaakt en versoepeld.

Het voordeel van het gebruik van de exclusieve dermabrasie-gels is dat ze de eigen pH van je huid stabiliseren en een pro-biotisch effect hebben op positieve huidbacteriën. Op de lange termijn versterkt dit de eigen bereidheid van de huid om zichzelf te verdedigen en vermindert het huiduitslag en irritaties.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het doel:

De huid in 28 dagen  reanimeren, revitaliseren en regenereren.

Hoe:

OX Synergie maakt gebruik van de synergetische werking van zuivere zuurstof, pro-biotische dermabrasie-gels en celregenererende herstelstoffen zoals bio-peptiden en vitaminen.

De intensieve behandeling in de schoonheidssalon wordt thuis voortgezet met aanvullende verzorgingsproducten. Deze bevatten dezelfde identieke actieve ingrediënten en zullen het resultaat nog verder verbeteren, aanvullen en intensiveren. Laat je verrassen hoe goed deze combinatie je huid opfrist, stimuleert en je een paar jaar jonger doet lijken.